Sanrio

08/11/2018
聖誕就到,未諗到送咩畀閨密,可以考慮下人氣糖果店Sugarfina與Sanrio合作推出的聖誕糖果系列。
12/01/2018
除了香港愛卡通主題的期間限定餐廳,台灣同樣也是!這次位於台北市中山區的雅蒙蒂咖啡廳(Amandier Cafe)和Sanrio合作,推出「My Melody花草風期間限定咖啡廳」,只到今年9月底,各位兔兔粉絲一定要朝聖!
19/07/2017
話曬Sanrio都陪住唔少人成長,加上這個「Our Sanrio Times」展覽真係好大,自問鍾意Sanrio中的角色的朋友不妨去睇下。 展覽會在澳門新濠影滙8號轉播廳舉行,共15個主題場景,其中有以下呢5個必到影相位: 1. Sanrio小鎮 – 有100個Sanrio經典角色首次齊集現身(公仔街多到嚇死你)
19/08/2016
原來Sanrio很低調地展開了首度在香港舉辦的「Sanrio Academy」,它們一炮過與多間不同類型的品牌合作舉行興趣班,跟據Sanior各成員的性格去創作,相信你看到這裡已經很好奇到底是有甚麼workshop可以上!
18/03/2016
自從香港引入來自英國的相片訂製棉花糖「Boomf」後,身邊不少朋友都上載度身訂制棉花糖照片,facebook經常被洗版,就連 Do姐 、小儀都公開「讚好」。據聞去年聖誕節至今已於香港售出超過十萬粒。近日Boomf邀得Sanrio人氣女王Hello Kitty加「萌」,聯乘推出特別版棉花糖,各位粉絲一定搶。